Brand logo Logo

Mad

Randeris Bison ved Videbæk byder på bisonsafari.
Videbæk

En særlig safari i Videbæk: Udflugt til en bisonflok

Nicolas Min Jørgensen åbnede Restaurant Tri i Agger i 2022, og allerede året efter fik restauranten en Michelin-stjerne.
Videbæk

Videbæk-dreng bevarede sin Michelin-stjerne: Restaurant Tri er fortsat i det gode selskab

Nørgaards Geder er søndag 18. maj en del af Madmødet 2025, når indehaver Tobias Nørgaard og hans hustru, Anne Marie, inviterer til mad ved bondens bord på parrets landbrug sydøst for Videbæk.
Videbæk

Madmødet samler mad og mennesker: Lokale restauranter kokkerer særlige menuer

Påskens attraktion bliver en portionsserveret påske-cheesecake, som hotelbestyrer og kok Michael Bjerregaard selv har komponeret opskriften på. Den smager frisk og passer lige til forår og påsken.
Nyheder

Påske er frokostbuffet og hygge: Hotel Falken satse på påskecheesecake

Marius Andersen og De Små Haver i Videbæk melder klar til en ny sæson.
Videbæk

Jord under neglene i Videbæk: Nyttehaver klar til ny sæson

- Altså, hvis jeg en dag vinder Bocuse D'Or, så er der ikke mere for mig at opnå. konstaterer Cille Bunk med et skraldgrin og en reference til de uofficielle verdensmesterskaber i kokkekunst. Foreløbig stiller den 31-årige kok med rødder i Herning og Troldhede i næste uge op til den ærefulde talentkonkurrence »Rising Star« som en af kun fire udvalgte, danske kokketalenter.
Navne

Rising Star: Fra køkkenhaven i Troldhede til prestigefyldt kokkekonkurrence

Medarbejderne ved det kommunale storkøkken Åkanden i Tarm får topkarakter af de ældre.
Videbæk

Ældre spurgt om kommunal mad: Næsten alle er tilfredse

Gaslageret ved Arinco set fra Skjernvej øst for Videbæk. Kuglen er 18 meter høj og 24 meter i diameter.
Videbæk

Kæmpestor kugle ved Videbæk: Mejeri samler biogas i nyt lager

Nogen holder ukrudtet nede og humøret oppe i Videbæks nyttehaver.
Navne

Nyttehaver i Videbæk: En kamp mod naturen

Nicolas Min Jørgensen åbnede Restaurant Tri i Agger i 2022, og allerede året efter fik restauranten en Michelin-stjerne.
Navne

Michelin-kok i Agger: - Jeg elsker stadig min mormors tarteletter

To skimmeloste har i sidste uge opnået æresmedaljer ved International Food-contest i Herning. Foto: PR-foto.
Videbæk

Hæder til oste fra Troldhede: Mejeri roser ansatte

Mellem 300 og 600 boller bages hver dag på Brejninggaard Efterskole. Her ses køkkenleder Hanne Bech i gang med at bage til morgenmaden.
Videbæk

Efterskole byder på kage hver dag: Det mindsker køb af slik

Birgit og Bjarne Højris ved de nye nyttehaver i Videbæk. Alle 25 jordlod er i brug.
Navne

Grokraft i nyttehaver

Tobias Christensen er med i kampagnen Madmødet, der skal fortælle om lokalt producerede fødevarer.Foto: Malene Tswai

Mød den lokale mad: Lokal gedeavler er med i Madmødet

Videbæk Idræts- og Fritidscenter har etableret tre møde- og festlokaler, som centerleder Henrik Juhl her viser frem. Lokalerne er for det mest booket på hverdage, og der er masser af fester i vente. Foto: Jens Kristian Lynderup
Nyheder

Kugler og kegler erstattes med møder og mad

Peder Krogsgaard ved to af tre nye tyrekalve, som Randeris Bison har udvidet besætningen med i år. Bisonfarmen har nu 14 af de amerikanske bisoner gående på markerne nordvest for Videbæk.  Foto: Jesper Wind
Navne

Bisonfarm ved Videbæk: Bestanden vokser støt

Der er latter i det lille køkken, når ejer John G. Pedersen fra Brande besøger Grillstedet. Her forbereder Christine Kjeldgaard et fad franskbrød med ost og franskbrød med rullepølse. Billedet er taget før, der var mistanke om mus på Grillstedet. Foto: Mette Christensen
Nyheder

Ejer af Grillstedet og Westgrillen sælger ud: Afviser salg i Videbæk-området

Hildigunn og Bent Graakjær holder mandag aften velgørenhedsarrangement på Øster Holmgaard til fordel for skolebørn mad i Burkina Faso. Foto: Tom Laursen

Velgørenhed i madform

Brand logo Logo Besøg os på Facebook
  • Cookie- og privatlivspolitik
  • Vilkår
  • Administrér samtykke

Dit Videbæk. Alle rettigheder forbeholdes